Tel 038/610-015; 049/610-015 Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. Super Oferta në Grand Blue Fafa 5* - 4 ditë / 3 netë Ofertë për Gusht vetëm me Sharr Travel! Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Sharr Travel, Pristina. SUPER ZBRITJE në Hotel AS Harmonia - Durrës Ofertë e Shtatorit ⬇️ vetëm me Sharr Travel! SUPER ZBRITJE në Social Camping Jalë Ofertë speciale ⬇️ vetëm me Sharr Travel! LINJA E RREGULLT KOSOVË - ZVICËR NISJET E RADHËS/NISJET E DATËS: 08.08.2020 (e shtunë) 15.08.2020 (e shtunë) 22.08.2020 (e shtunë) 29.08.2020 (e shtunë) etj. SUPER PAKETA në Grand Blue Fafa 5* - Durrës Ofertë e Shtatorit ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Agjensioni ynë ka si qëllim plotësimin e dëshirave të udhëtarëve të saj, dhe në plan të parë kemi shëndetin dhe mirëqenien e klientëve. Sharr Travel is known for its professional staff and experience in the field of tourism . Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Sarandë 27 gusht 2017. Sharr Travel, Pristina. Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. Sharr Travel me përfaqësi në Prishtinë e Prizren, është e përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të transportit rrugor me autobusë modern e komod, shërbime të transportit ajror me aeroplan të kompanive më të njohura botërore. عرض المزيد من ‏‎Sharr Travel‎‏ على فيسبوك Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim. 149 K J’aime. Sharr Travel a ajouté une photo — à Busbahnhof Zürich-Sihlquai. Gjatë linjës së rregullt Zvicër Kosovë, nisja e datës 1 nëntor 2019, www.sharrtravel.com Sharr Travel as agencies operating in the country since 10 years , offering customers traveling by bus , plane and ferry . Sharr Travel era in diretta. Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim. Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. Sharr Travel with office in Pristina and Prizren , is committed to providing road transport services with modern and comfortable buses , air transport services by plane to world known companies . Ofertë Speciale në Hotel Oasis - Sarandë Vizitoni Sarandën vetëm me Sharr Travel! Tel 038/610-015; 049/610-015 Tel 038/610-015; 049/610-015 Vai a. Sezioni di questa pagina. Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. 333 were here. TOP Oferta në Fafa ONE 5* - 4 ditë / 3 netë Vende të lira për këtë vikend vetëm me Sharr Travel! SUPER OFERTË për Sarandë dhe Ksamil Linja e rregullt ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Sharr Travel, Pristina. 149 mijë pëlqime. Super Oferta në Hotel Bonita - Durrës Ofertë për Gusht vetëm me Sharr Travel! Beli Travel nga viti 1992 është partneri juaj kryesor në udhëtimet për në Shqipëri, Zvicër e më gjerë. Sharr Travel era in diretta. Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. 149 tuh meeldimist. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit. Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 10 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime me autobus, aeroplan dhe traget. Sharr Travel with office in Pristina and Prizren , is committed to providing road transport services with modern and comfortable buses , air transport services by plane to world known companies . Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. SUPER ZBRITJE në Fafa Premium - Shkëmbi i Kavajës Ofertë e Shtatorit ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Sharr Travel, Pristina. Vetëm me Sharr Travel gjeni udhëtim të sigurt, për Sarandë e Ksamil. 150 mijë pëlqime. Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.